Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da ombudsmanlık konferansında konuştu.
Uzunköprü'de Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan Uzunköprü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ta Musul ve Basra başkonsolosluklarının yeniden açılacağını duyurdu.
Aksaray'da otizmli öğrencilerin yuhalanması olayının ardından "sorumluluğu görülen" okulun müdürü ve müdür yardımcısı görevden alındı.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT’liler ile ilgili yapmış olduğu, "Tutturmuşlar EYT. İskandinav ülkeleri bu sistemle battı. Yapmayacağız seçim kaybetsem bile bu işte yokum" açıklamalarını eleştirdi.
Ekonomik nedenden dolayı intiharların arttığı Türkiye’de, vatandaş borç batağına saplandı. 2019 Ocak-Ekim arasındaki 11 ayda, bankalara kredi kartı ve kredisini ödeyemeyenlerin sayısında patlama yaşanıyor.
Gaziantep’teki Şahinbey Belediyesi ‘bünyesindeki şirket sayısı, bu şirketlerin hangi alanlarda hizmet verdiği, bütçelerinin ne kadar olduğu, şirketlerde kimlerin görev yaptığı ve huzur hakkı’ gibi bilgileri açıklamadı.
Şehir Hatları İşletmesi, İstanbul Boğazı'ndaki sis nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.
Anne karnındaki bebeğin kalp gelişimi gebeliğin ilk 45 gününde gerçekleşiyor. Bebeğin kalp gelişiminde yaşanabilecek olası problemlerde genetik faktörler listenin en başında yer alsa da, gebeliğin ilk ayında geçirilen çok basit bir grip enfeksiyonu da bebeğin kalbine zarar verebiliyor.
Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dimitri Şugayev, yeni nesil Su-57 tipi savaş uçaklarını 'Rusya Silahlı Kuvvetleri'ne yeterli teslimat yapılana kadar' Türkiye'ye satmayacaklarını söyledi. Şugayev, Türkiye'nin ilgilenmesi durumunda Su-35 seçeneğnin değerlendirilebileceğini ifade etti.
Doğan Grubu'ndan Demirören Holding'e satılan Hürriyet gazetesinde eve tebligat yoluyla işten çıkarılan gazeteciler arasında bulunan İpek Özbey'in yeni adresi belli oldu.
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde Richter ölçeğine göre, 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Eşim, Cumhuriyet kadını olarak hayatını geçiriyor. Ben de Cumhuriyet erkeği olarak. Bununla da gurur duyuyoruz. Saklamıyoruz, sakınmıyoruz. Hatta ben, “Cumhuriyetin projesiyim” de diyorum" dedi.
FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu ikinci haftasında Litvanya ile karşılaşan Potanın Perileri sahadan 74-51 galip ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden Yıldız Kenter için baş sağlığı mesajı paylaştı.
Dolar TL kuru 18 Kasım Pazartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta 5 lira 78 kuruş seviyesine kadar yükselen dolar TL, kısa süre içerisinde 5 lira 74 kuruş seviyesinde dengelendi.
Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesinden mülk alarak dolandırılan Olcay Uzun, açtığı davayı kazandı. Karar, emsal nitelikte.
Denizli’nin Serinhisar ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, dün partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Gemi, istifasını geri çekti.
CHP MYK, bugün saat 12.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) zararı büyüdü. Yıllardır bütçesi kara deliğe dönüşen Devlet Demiryolları’nın 2 milyar 558 milyon lira zarar etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Karaköy'de başörtülü kadına saldırı olayına dair açıklamada bulunarak "Bu türden saldırıları yapanların provokatör olduğu kanısındayım" dedi.