Haluk Levent annesini kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu.
Ekimde enflasyon, piyasa beklentileri çerçevesinde yüzde 2 artış gösterdi. Yıllık enflasyon baz etkisiyle yüzde 9.26'dan yüzde 8,55'e geriledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün CHP Genel Merkez'inde saat 14.00'da basın toplantısı yapacak.
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ıspanak zehirlenmesine ilişkin açıklama yapıldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sekizinci ilçe ziyaretini Ataşehir Belediyesi’ne yaptı.
Vakıflar ve derneklerle imzalanan protokoller, eğitim sistemi içinde giderek daha çok yer kaplıyor. Bu protokoller kimi zaman müftülükler ve Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden hayata geçiriliyor.
82 yaşında aramızdan ayrılan şair ve insan hakları savunucusu Gülten Akın, ölümünün 4. yıl dönümünde anılıyor.
Kullandığı KYK kredisini ödeyemeyen üniversite mezunu sayısı 5 milyona ulaştı. Mezunların bir kısmı iş dahi bulamazken, düşük ücretle çalışanların maaşına e-haciz yöntemiyle el konuluyor.
Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli ve Antalya çevreleri ile Tekirdağ'ın batı kesimlerinde bugün sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında sabah saatlerinde sis ve pus öngörülüyor.
Irak’ta hükümet karşıtı protesto gösterileri sürerken Başbakan Adil Abdülmehdi, gösterilerin amaçlarına ulaştığını ifade etti ve “Hayatın normale dönmesinin zamanı gelmiştir” dedi.
Aksaray merkezli 13 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), 'Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki yapılanmasına 'mahrem imamlık' yaptıkları tespit edilen 20 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Operasyon kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı.
Dolar/TL sakin bir seyir izlerken bu sabah güne 5.71 seviyesinin hemen altında başladı. Piyasalar bugün açıklanacak olan enflasyon verisini izleyecek.
Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediyesine, Kaymakam Hüseyin Çam kayyum olarak atandı.
Barış Terkoğlu: Herkes nasıl savunma yapacaklarını merak ederken ilk duruşmada işin rengi anlaşıldı.
Orhan Bursalı: Ülkelerinde durumu değiştiremeyen büyük kitlelerin refaha göçü bu.
Çiğdem Toker: İnsan sayı değildir. Meram anlatırken zorunlu olarak başvuruyoruz. Ekim ayında 36 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü anlatırken başvurduğumuz gibi.
Can Ataklı: Sonuçta AKP kahraman olurken, cemaat de terör örgütü ilan edilmiş oldu.
Melis Alphan: Üç yıl önce 25 günlük bebeğini hastanenin ihmali yüzünden kaybettiğini iddia eden Arzu Başaran Başkıran, adalet mücadelesini Anayasa Mahkemesi’nde sürdürüyor.
CHP MYK, bugün saat 11.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
Rusya, ABD'ye ait bir askeri konvoyun Suriye Milli Ordusu'na bağlı güçlerin saldırısına uğradığını ileri sürdü.
Milli Eğitim Bakanlığı Şanlıurfa’da, “öğrencilerin sabah namazında dergâha götürülmesinin ardından tirit (et suyuna ekmek konularak yapılan yemek) ikram edilmesi” talimatını verdi.