İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'na giderek ziyarette bulunuyor.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, AKP’li kimi isimlerin belediyedeki görevlerinden istifa etmelerine rağmen şirket yönetim kurullarından istifa etmemesini eleştirerek bunu “sandık iradesini tanımamak” olarak yorumladı.
ABD, Tahran'la ilişkilerinin gerginleştiği bu dönemde tartışmalı askeri ilişkilerini güçlendirmek için Suudi Arabistan’a yüzlerce asker göndermeye hazırlanıyor.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Ayyıldız Partisi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diplomasının sahte olduğu iddiasının soruşturulması talebini reddetti.
Osman Kavala'nın tutuklu bulunduğu, 16 kişinin yargılandığı Gezi Davası'nın3. duruşması bugün Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nın karşısındaki salonunda görülmeye başlandı.
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada tutuklanan eski İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun polis koruması Özdemir Uygur'a ilişkin iddialar ortaya çıktı.
Kısa vadeli dış borç stoku Mayıs sonunda 120.4 milyar dolar oldu.
Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduktan sonra Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı’na taşıdığı ilk isim olan ve yeni parti kuracağı konuşulan Ahmet Davutoğlu, Yavuz Oğhan'ın sunduğu "Bidebunuizle" programında İsmail Saymaz ve Akif Beki’nin sorularını yanıtladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Hatay'a, Suriye sınır hattına zırhlı personel taşıyıcıları (ZPT) ile komando ve mühimmat sevkiyatı yapıldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada 2. kez hakim karşısına çıktı.
Okuldaki rehberlik servisinin dağıttığı forma yazılan "Size abimin bana ne yaptığını söyleyeceğim ama lütfen kimseye söylemeyin" cümleleri ile üçüz kardeşlerin yıllarca abileri E.A.'nın cinsel istismarına maruz kaldığının ortaya çıktı...
Hande Doğandemir, bir televizyon kanalında cinayet haberinde fotoğrafının kullanılması üzerine "İş hayatım büyük zarar gördü" dedi ve tazminat davası açtı.
Halk arasında şekersiz şeker hastalığı olarak bilinen “diabetes insipidus” tıpkı diyabet hastalığı gibi çok su içme ve çok idrara çıkma şeklinde belirti veriyor.
Uçağın rötar yapması nedeniyle havalimanı personeli Tuğçe Selvi’ye hakaret eden Fatma Funda Esenç hakkında 9 ay 15 günden 3 yıl 4 aya hapis istemi ile dava açıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ta 11 Temmuz 2019 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Soner Gökçü'nün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un öldürülmesine ilişkin görüntülerin TRT'de yayınlanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında operasyon düzenledi. Polis savcılığın talimatı ile biri eski altı TRT çalışanını FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün Çağlayan Adliyesi'nde hakim karşısına çıkıyor. CHP'li vekiller, parti üyeleri ve demokrasi güçleri, 17 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Kaftancıoğlu'na destek için Çağlayan Adliyesi önünde bir araya geldi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye'nin NATO'ya katkısı ve NATO'nun Türkiye ile iş birliği, F-35'lerden çok daha derin ve kapsamlıdır. S-400 meselesini küçümsemiyorum, ancak bir NATO müttefiki olarak Türkiye S-400'lerden çok daha fazlasıdır" dedi.
Dışişleri Bakanlığı, ABD yönetiminin Türkiye'yi F-35 programından çıkarma kararına ilişkin, "ABD'yi stratejik ilişkilerimizde onarılmaz yaralar açacak bu hatadan geri dönmeye davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.
S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda S-400 sisteminin parçalarını taşıyan 15. uçak Mürted Hava Üssü'ne indi.
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Celal Uzunkaya'nın yerine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı.