AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bizim için Selçuklu, Osmanlı ne ise Cumhuriyet odur, Cumhuriyet bir tarihsel sürecin devamıdır. Sultan Abdülhamit Han ile Atatürk’ü birbirinden ayırma çabası tarihe ve millete karşı yapılacak en büyük ihanetlerden birisidir" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’ne dün artan toplu ulaşımı maliyetlerinin karşılanması amacıyla özel halk otobüslerine, taşıdıkları indirimli ve ücretsiz yolcu başına İBB tarafından ödenen katkı payı damgasını vurdu.
NATO'nun üst düzey isimlerinden Komutan Wolters, gelecek hafta gerçekleşecek NATO zirvesinde Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD Savunma Bakanı Vekili Shanahan'ın bir araya gelebileceğini duyurdu.
Eski UEFA Başkanı Michel Platini, 2022 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesi soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçiş yapanlara kesilen para cezalarının iadesi için 2 Eylül'e kadar ilgili birimlere başvuruda bulunulması gerekirken, iadeler 30 Eylül'e kadar gerçekleştirilecek.
Avrupa Birliği’nin, Doğu Akdeniz’deki sondaj faaliyetleri nedeniyle Türkiye ile Gümrük Birliği görüşmelerini askıya alabileceği belirtildi.
Türk tarımı artan maliyetler nedeniyle iflas noktasına geldi. Çiftçi Hüseyin Kaya yetiştirdiği şeftali ağaçlarını artan maliyetlere daha fazla dayanamadığı için kesti.
CHP Parti Okulu, 23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi ile ilgili olarak, herkesin bilmesi gereken konuları içeren bir video yayınladı.
Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4 azaldı, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre yüzde 1 geriledi.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’da Mahalle Çözüm Merkezleri açacağız" dedi.
Yeniden arkadaşlık yapma isteğini reddettiği Ozan Çeltik tarafından yüzüne asit atılan Berfin Özek ilk ameliyatından çıktı.
HDP Eş Genel Başkanı Temelli, "31 Mart seçimine giderken meydan meydan dolaştı 'Kürdistan yok' dedi, 'Kürt bile değil' dedi, 'defolun gidin' dedi. Biz de ona dedik ki, 'Hiçbir yere gitmiyoruz, 31 Mart’ta sandığa gidiyoruz. O sandıktan barış çıkacak, demokrasi çıkacak, sen gideceksin'" dedi.
MHP'nin sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli'nin klasik otomobiliyle Ankara sokaklarında Ferdi Tayfur'un 'Mahkumların Duası' isimli şarksını dinleyerek dolaştığı bir video paylaşıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile AKP’li rakibi Binali Yıldırım’ın katıldığı ortak yayınla ilgili ilk açıklamasını yaptı.
Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank da bugün konut sahibi olmak isteyen müşterileri için enflasyona endeksli konut kredisini kullanıma sundu. 120 aya kadar vade seçeneği sunan kredi kapsamında faiz oranları TÜFE'ye bağlı olarak değişecek ve enflasyon oranıyla birlikte taksit tutarları da düşecek.
Türkiye’nin Suriye tarafından kontrol edilen İdlib bölgesindeki gözlem noktasına saldırı düzenlendiği yönündeki açıklamasının ardından, Suriye Dışişleri Bakanı ‘Ankara ile çatışma istemediklerini’ söyledi.
CHP tarafından 19 Haziran'da düzenlenecek 'Her Şey Çok Güzel Olacak' şenliğinde Rizeli sanatçılar, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için sahne alacak.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 55 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını açıkladı. Selçuk, bu ilaçların 2'sinin kanser ilacı olduğunu bildirdi.
23 Haziran’a günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Binali Yıldırım için sahaya inerken, CHP’li Mahmut Tanal, Erdoğan’ın yapacağı mitinglerin Anayasaya ve Cumhurbaşkanlığı yeminine aykırı olduğunun tespiti yönünde tavsiye niteliğinde karar alınması talebiyle Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurdu.
Uzman eğitmen Serhat Çamkerten, “Kahvaltıyı geç yapanların gün içerisinde daha az kaloriye ihtiyaç duydukları görülmüştür. Geç kahvaltı insülin artışını durdurmanın yanı sıra yağlanmayı azaltıyor ve kilo vermeyi hızlandırıyor” dedi.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de bir araya geldiği muhtarlara projelerini anlattı.