AKP'li Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk, camide seçim propagandası yaptı. Gültürk, "Din gerçekten elden gidiyor" dedi.
Reuters'a konuşan iki üst düzey Türk yetkili, S-400 krizinde olası ABD yaptırımlarıyla ilgili Ankara'daki endişelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kadar ulaştığını iddia etti.
Cumhurbaşkanlığı'nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerinin organizasyonuna ilişkin genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Psikiyatrik muayene olduktan sonra yazılan reçeteyle antidepresan kullanan bir kişinin, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) ‘kısıtlı seçmen’ listesine eklendiği ortaya çıktı.
31 Mart gecesi seçim sonuçlarının yayını sırasında veri akışını kesen Anadolu Ajansı’nda siyasi gerekçelerle genel kurul ertelemesi yapıldığı iddia edildi.
İstanbul'da inşa edilen Çamlıca Camii’nde geçtiğimiz gün düzenlenen sabah namazı etkinliğine gelemeyen imam ve din görevlilerinin müftülüklere çağrılarak yazılı savunmalarının alındığı öğrenildi.
Türk Hava Yolları (THY), 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak yolcularının bilet iade ve değişikliği yapabilecekleri süreyi 8 Haziran'a kadar uzattı.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye-İran sınırında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı paylaştı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'na Nihat Özdemir, tek başkan adayı olarak girecek.
Ethem Sarısülük'ün Gezi direnişi sırasında polis Ahmet Şahbaz tarafından başından vurulmasının üzerinden 6. yıl geçti. 1 Haziran'da vurulan Ethem Sarısülük, 14 Haziran'da hayatını kaybetmişti.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran sınırında devam eden 144 kilometrelik güvenlik duvarı inşaatında çalışan işçileri taşıyan minibüsün geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Ülkede istikrar sürsün, büyüme devam etsin istiyorsak İstanbul gibi büyük bir şehrin belediye başkanlığını riske atamayız" dedi.
Urfa Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullara yazı göndererek mescit yapılacak alan olup olmadığını sordu.
İstanbul'da mayısta geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 19,27, toptan fiyatlar ise yüzde 23,56 yükseliş gösterdi.
Cumartesi Anneleri 740. haftada kayıplarının hesabını sormak için Taksim'deydi.
Uzunköprü Belediyesi’nin “Prevent/ Önlemek” isimli ‘Sel Erken Uyarı ve Bilgi Sistemi Projesi’, RegioStars 2019 yarışmasında Türkiye adına finale kalırken, ülkemizi proje bazında temsil eden tek belediye Uzunköprü Belediyesi oldu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde AKP'nin adayı olan Binali Yıldırım için desteğini sosyal medya hesabından "Tüm gayretim, desteğim "Topal Dursun'un oğlu Binali Abi’yedir" ifadelerini kullandı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Tutukluluk süresinin uzun olması, kişinin neyle suçlandığını bilmemesi, mahkeme önüne çıkmaması, tedbir olması gereken tutuklamanın adeta cezalandırma gibi olması vicdanların kabul edeceği bir şey değil. Bu makul süre olmalı" dedi.
Gastroenteroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ekrem Aslan, Ramazan ayı sonrası beslenme düzeni için önerilerde bulundu.
Iğdır'da, Türkiye-İran sınırında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
Oğlu Semih de LGS sınavına giren seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sınava giren tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum, sizleri seviyoruz" dedi.