İstanbul Küçükçekmece’deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan “115 hamile çocuk skandalı” yürütülen soruşturmada tutuklanan çocukların çocukların Suriyeli olduğu ortaya çıktı.
Türk Silahları Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in batısındaki Şeyh Hadid beldesine bağlı Hac Bilal köyünü ele geçirdiği açıklandı.
CHP'nin 36. Olağan Kurultayı 2. gününde sürüyor.
Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 'Milli davamıza sahip çıktığımı göstermek, dosta düşmana karşı Kıbrıs'ın yanında olduğumuzu ilan etmek için KKTC vatandaşı oldum" dedi.
Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı 6 haneli 25 nüfuslu Eşti Mahallesi kurulduğu günden beri elektrik bekliyor. Osmanlı döneminden beri elektrik bekleyen mahalle sakinleri aydınlatmayı yaktıkları çıra, gaz lambası ve ocak ateşiyle sağlıyor.
Türkiye, Pakistan'ın kuzeyinde Swat şehrinde dün düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınadı.
ABD’li bilim insanları, bir kişinin kanser hastası olup olmadığını, eğer kanserse hangi türe yakalandığını kan testi yoluyla tespit edecek bir yöntem geliştirdi. Ancak yönteme temkinli yaklaşanlar da var.
Ankara TEM ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan IŞİD'in sözde "medya bakanı" Yetek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
TBMM’ye önceki gün sevk edilen torba tasarıda, RTÜK’e “internetten yapılan yayınlar” için de lisans verme ve iptal etme yetkisinin tanındığı ortaya çıktı.
İstanbul'da etkili olan şiddetli fırtına sebebiyle bir yük gemisi Zeytinburnu'nda sahile vurdu. Kamboçya bandıralı olan geminin, mürettebatı tarafından 2015 yılında terk edildiği öğrenildi.
Kırıkkale'de askeri araçla minibüsün çarpışması sonucu 3'ü asker 4 kişi yaralandı.
Dersim'in Ovacık ilçesinin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, daha önceki yıllarda olduğu gibi, yine kurumun 1 yılık gelir-gider ve borç tablosunu, hazırlattığı 7 metrelik afişle belediye binasına astırdı.
Karaman'da gittiği kokoreççide kendileriyle ilgilenilmediği iddiasıyla garsonu tokatlayıp tartıştığı iş yeri sahibini yumruklayarak başına tabanca doğrultan komiser yardımcısı E.E.’nin tabancasına el kondu.
Burak Yılmaz, sakal bırakma nedeninin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi, Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği operasyonu kınadı.
İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan R.D., kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü bir yıllık eşi ev kadını H.N.D.'ye boşanma davası açıp, 300 bin TL tazminat istedi. R.D.'nin talebi doğrultusunda mahkeme, kadının kocasına 6 ay boyunca yaklaşmamasına karar verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na bir telgraf göndererek tebrik etti.
CHP'nin 2 gün sürecek 36. Olağan Kurultayı'nın ilk gününde CHP Genel Başkanı belirlendi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, 790 delegenin oyuyla yeniden genel başkan seçildi.
Meclis’e sunulan yasa tasarısı ile ‘Ekonomik verimliliğine bakılmadan’ kamu kurumları satılıp, gelir elde edilecek. Hükümet 2003 yılından bu yana 10 liman, 81 santral, 36 maden sahası ve Türk Telekom, Tüpraş, Petkim gibi şirket ve varlıkları özel sektöre sattı.
Şarkıcı Hadise'nin, 4 Kasım’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserinin biletleri satılmayınca harekete geçti. Boş koltuklara söylemek istemeyen Hadise’nin konseri sessiz sedasız 17 Mart’a ertelediği iddia edildi.
Çin Savunma Bakanlığı, ABD'nin yeni nükleer doktrininde Çin'in nükleer potansiyelini tehdit olarak nitelendirmesine tepki gösterdi.