Zonguldak'ta 12 lise öğrencisi, 4 aydan bu yana hastanede lösemi tedavisi gören ve saçı dökülen sınıf arkadaşlarına destek için saçlarını kazıttı.
CHP Milletvekili Mehmet Tüm, OHAL sonrası yaşanan ekonomik nedenlerle artan intihar vakalarını Meclis'e taşıdı.
Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY, sürücüsüz araç teknolojilerinin sigortacılık sektörü üzerindeki etkilerini araştırdı. Rapora göre; 2020’de trafik kazalarının önlenmesini sağlayacak bir teknoloji piyasaya sürülecek.
Lüleburgaz Demokrasi Platformu, 'MTV yasası' olarak bilinen torba yasanın içindeki iki maddenin getireceği çevre katliamına 'dur' demek için yapılacak eyleme çağrı yaptı.
Yeniçağ gazetesi yazarı ve Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Başbakan Binali Yıldırım'ın koltuğunu istediğini aktardı.
İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Katalonya krizi hakkında, bağımsızlığın olmasını önleyeceklerini belirterek 'İspanya bölünmeyecek, ulusal birlik devam edecek' dedi.
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Karatay, 'Modern hayat, modern yataklar çıktıktan sonra hanımların, beylerin ağrıları arttı. Modern yataklar ağrı sebebi' dedi.
ABD'de 2048 yılından geldiğini iddia eden bir adam uzaylıların seneye dünyayı işgal edeceğini ve insanların dünyayı terk etmesi gerektiğini söyleyince gözaltına alındı.
Suriye askeri kaynakları, Suriye ordusunun Mayadin kentinde terör örgütü IŞİD'i kuşatma altına aldığını duyurdu.
Aydın'ın Didim ilçesinde dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede yayılan yangın, 8.5 hektar makilik alanı küle çevirdi.
İstifa etmeyen belediye başkanlarına ‘Ya ihraç ya soruşturma’ diyen Erdoğan, direnç sürünce söylemini ‘mutabakat’a çevirdi.
Hadımköy'de 2 bin metrekare alana kurulu lojistik deposunun, plastik malzemelerin konulduğu bölümünde yangın çıktı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Hür Demokrat Parti (FDP) ve Yeşiller'le koalisyon görüşmeleri yapılacağını açıkladı.
Türk Dil Kurumu (TDK), '2017 Türk Dili Yılı' için hazırladığı afişte yazım hatası yaptı.
THKP-C’nin kurucularından, yazar, çevirmen, yayıncı Oktay Etiman, Ankara'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Türkiye İşçi Partili 7 gencin Ankara Bahçelievler’de katledilmesinin üzerinden 39 yıl geçti.
Ünlü şair Attilâ İlhan, 11 Ekim'de Caddebostan'da düzenlenecek etkinlikle anılacak.
Ümraniye’deki bir inşaatta vincin bakımını yapan teknisyen Şakir Toğaçar'ın kolu halata takılarak koptu.
TSK'nin İdlib operasyonu kapsamında, sınırın karşı tarafına top atışları gerçekleştirdiği bildirildi.
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci ve yazar Nazlı Ilıcak, ''FETÖ’de itiraf edeyim ki yanıldım. Başka bir yapılanma karşımıza çıktı. Sadece benim değil, devletin en üst katından, Genelkurmayı’na kadar'' dedi.
Block House Steak restoranında çalışan işçi, iş molasında Türkçe konuştuğu için işten atıldı.