İspanya'nın Barselona kentinde Katalonya'nın bağımsızlığına karşı çıkanlar miting düzenledi.
CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen, ''AKP hükümetinin iktidara geldiği 2002 yılından beri eğitim alanında yapılan değişiklikler, ülkede sağlam bir eğitim sistemi oturtmaktan ziyade kafa karıştırmaktan öteye gidemedi'' dedi.
Kayseri'de Erciyes Üniversitesi önünden Talas yönüne giden otomobilin ön kaputunda oturan bir kişi, arızalı otomobili tamire götürmek için çalışır halde bulunan arkadaki otomobilin kaputuna oturarak, öndeki aracı ayakları ile itti.
IKBY Başbakanı Barzani, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un, Irak ve Kürt yönetimi arasında görüşmelerin başlaması için önümüzdeki hafta inisiyatif alacağını belirterek, ''Türkiye ile ilişkilerimizin normalleşmesi için her çabayı göstereceğiz'' dedi.
Darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki eylemlerine ilişkin davanın ilk duruşması yarın Silivri’de başlayacak.
Belçika'nın Flaman bölgesindeki Anvers kentinde onlarca polisin , internet üzerindeki kumarhane ve bahis sitelerine girebilmek için vatandaşların kimlik bilgilerini çaldıkları ortaya çıktı.
Karaman'da vincin çarptığı yaya üst geçidin beton blok bölümü otomobilin üstüne düştü, 1 kişi yaralandı.
İskoçya'nın ulusal tren operasyonlarını yürüten ScotRail Alliance adlı şirket, iş görüşmesine gidenlere bedava yolculuk imkanı tanıyacaklarını duyurdu.
Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir kişi tarafından 4 günlük bebek, ses çıkarıp biri fark etmesin diye çöp poşetiyle ağzı bağlı olarak çöp konteynerinin yanına bırakıldı.
İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, ABD'nin devrim muhafızlarını terör örgütü ilan etmesi durumunda ABD ordusunu terör örgütü IŞİD ile bir tutacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'Yol arkadaşlığı asla kişilerle kaim değildir. Şahsım dahil hiç kimse kendini davanın üzerinde göremez' dedi.
Antalya'daki bir sokak düğününde, Suriyeli sığınmacılar ile mahalle sakinleri arasında, laf atmadan kaynaklandığı öne sürülen kavgada bıçakla yaralanan 1 Suriyeli öldü, 2 Suriyeli yaralandı.
Letonya'da bugün sona erecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nda organizasyona ait havadan görüntü çeken ekibin de içinde bulunduğu helikopter, piste düştü. Düşüş nedeni belli olmayan kaza üzerine ambulanslar gönderilerek müdahalede bulunuldu.
Büyükada'da insan hakları eğitimi toplantısına baskın yapılarak gözaltına alınan hak savunucularının iddianamesi hazırlandı.
Pazartesi bir kez daha iş bırakarak parça başı ücretlerinin arttırılmasını isteyecek olan İzmir’deki sayacılar, meslektaşlarına ‘Hep birlikte şalteri indirelim’ çağrısında bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 82 Kerkük, 83 Musul dedik. 84’ü söyleseydik herhalde bunlar çılgına dönecekti.
Almanya'nın Hessen Eyaleti Butzbach Kenti'nde meydana gelen trafik kazasında ikisi kadın biri erkek, 3 Türk genci hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 18 yaşındaki genç kız ise hastaneye kaldırıldı.
Erdoğan'ın yedek subaylık fotoğrafı yayınlandı. Fotoğrafın, 1982'de Tuzla'da çekildiği belirtildi.
Reza Zarrab davası için Amerika’ya giden CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Amerika’da bir Türk vatandaşının İran ambargosunu deldiği gerekçesiyle, 'Sarraf davasına örnek olması için' delilsiz şekilde, mahkûmiyet aldığını söyledi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, çevre felaketi Akkaya Barajı için Bakan Özhaseki ile görüştü.
10 Ekim Ankara Katliamı'nda hayatını kaybedenler, katliamın 2. yılında Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda anıldı. Yitirilenlere mücadele sözü verildi.