CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu yeni açtığı sosyal medya hesabı twitterdan açıklama yaptı.
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Kastamonu'da saat: 00.24'de 4.2 şiddetinde deprem oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığınca Yenikapı'da düzenlenen İftar Toplantısı toplantısına katıldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hanımefendi, senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım.'
İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, dün İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına düzenlenen saldırının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremzede vatandaşlara; "Anayasa ne diyorsa, ona uyacağım. Konutları, depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz teslim edeceğiz."
YSK'da bugün yapılan kura çekilişi sonrası 13. Cumhurbaşkanı adaylarının pusuladaki yeri belli oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Platforumu’nun İftar buluşmasına katıldı.
LÖSEV, 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda deprem felaketinin ardından enkaz yığınlarındaki asbestin bölgenin geleceğini tehdit ettiği noktasında uyarıyor.
Şükran Soner; Bugünün kader diye yutturulmaya çalışılan depremi üzerinden ise kayıpların en azından üçte ikisinden fazlası, cinayet suçları kapsamına girmekte.
Murat Ağırel; Şayet Kınık’ın açıklayacağı evraklar dışında başka bir belge var ise kayda geçmesi için bu köşe açıktır. Çıkıp özür dileyerek istifa etmek yerine koca bir kurumumuz batırıldı, ona üzülüyorum.
Melih Aşık; Denildi ki: “Yatalak hastalar için sandığa gidemez diye imza vereceksiniz, süreli yatalak mı, süresiz yatalak mı, onu da belirteceksiniz.”
Resmi Gazete'de yayımlanan 1 Nisan 2023 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TBMM Başkanı Mustafa Kemal, düşmanı bozguna uğratan Mustafa İsmet'e bir telgraf göndererek, "Siz orada yalnız düşmanı değil, milletin makus talihini de yendiniz." sözleriyle tebrik etti.
1 Nisan Şaka Günü, her yılın 1 Nisan günü kutlanır. Genelde şaka gününde insanların birbirine şaka yapması gelenek haline gelmiştir. Nisan 1 şakası hakkında farklı kültür, inanç ve dillerde efsaneler bulunmaktadır.
Finlandiya'nın Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan ile Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda şehit aileleri, gaziler ve depremzedelerle iftar yaptı.
TBMM'de kabul edilerek yasalaşan kanun teklifine göre; En düşük emekli aylığı 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilecek, Emeklilere verilen bayram ikramiyesi tutarı 1100 liradan 2000 liraya çıkarıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle tamamlanan “Halit Kıvanç Şehir Stadı”, “300 Günde 300 Proje” maratonu kapsamında açıldı.
Danıştay, TİP'in İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasının hukuka uygun olduğuna yönelik karara karşı temyiz başvurusunu reddetti.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, silahlı saldırı gerçekleştirilen, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e geçmiş olsun dedi.