Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat programı kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu; Devletin dini adalettir. Adaletin olmadığı yerde devlet olmaz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetine icabetle günübirlik çalışma ziyareti için gittiği Azerbaycan’ın Zengilan şehrine ulaştı.
RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AKP'den ve milletvekilliğinden istifa etmesinin ardından boş olan RTÜK üyeliğinin İyi Parti'ye geçeceğini söyledi.
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti.
Merkez Bankası son iki ayda politika faizini 200 baz puan indirirken, bugünkü toplantıda da 100 baz puan indirim bekleniyor. Politika faizi yüzde 12 olarak uygulanıyor.
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli işçiler ile toplu sözleşme imzaladı; İstanbul’un en iyi sözleşmelerinden birine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kiev rejiminin müzakereleri reddettiğini ve Rusya topraklarına dahil edilen yeni bölgeleri terör metotları kullanarak vurduğunu ifade etti.
Yazgülü Aldoğan; Ya Putin? Soğuk kanlı diktatör! KGB’de yetişmiş, altı dil biliyor. Yapmadığı spor yok. Attan düşmüyor; tilki gibi acımasız, kurnaz ve muhteris. Hesaplı. Ne ki Ukrayna konusunda hesapları tutmadı.
Orhan Bursalı; Siyasi gaslighting söz konusu olduğunda örneğin muhalefetin yetersizliği ve beceriksizliği sık söylenir ve önemli konuları gözden kaçırılarak iktidara yarayan haberler öne çıkarılır.
Barış Terkoğlu; Bir de askerler vardı. Üçok, Akşener’e 28 Şubat davasındaki ihlalleri anlatan bir çalışma sunduğunu, ziyaret için izin istediğini söyledi.
Can Ataklı; Şimdi anladınız mı “Atı alan Üsküdar’ı geçti” ne demek?
Resmi Gazete'de yayımlanan 20 Ekim 2022 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
NASA'nın James Webb Uzay Teleskobu, yoğun gaz ve toz bulutları içinde yeni yıldızların oluştuğu, ikonik Yaratılış Sütunları olan yemyeşil, son derece ayrıntılı bir manzara yakaladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 20 Ekim 2022 Perşembe bugün Tokat'ta STK, Odalar ve İş İnsanları ile buluşacak, Esnaf Ziyareti yapacak, Gençlik Buluşmasına katılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Osmaniye'de Yarbaşı Belde Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Kaynar ile görüştü.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Enerji-İş Sendikası maden faciasının yaşandığı Amasra’ya dayanışma ziyaretinde bulundu.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tüm şubeleri ortak açıklamasında; Artvin Kemalpaşa’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Adem Cengiz’in ani bir kararla görevinden alınmasını kınıyoruz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki Muhtarlar Evi’nin açılışı ile 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ne katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazanın yaşandığı andan itibaren devletin tüm bakanları, kurumları ve personeliyle olaya müdahale ettiğini, kazadan sonraki 18 saat içerisinde de arama kurtarma faaliyetlerinin tamamlandığını anlattı.
Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi; "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim." demişti bugün AKP'nin TBMM'de grup toplantısında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taktığı rozet ile AKP'ye katıldı.