Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da 11Eylül 2022 Pazar saat:17.00'da buluşacak.
Yüksel Işık; Altılı Masa dururken, zaman zaman, altı partiden birine mensup herhangi bir “Eski Zaman Yetkilisi”nin “mevki” dağıtma pozisyonuna bürünmesi, bir “kötü niyet” içermiyorsa da “iş bilmezlik” olduğu kesindir.
Orhan Bursalı; Özellikle bir tanesi, başından beri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybedeceği görüşünü işliyor. Ve anket sorularını bu kanıyı pekiştirecek şekilde düzenliyor.
Can Ataklı; O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker. Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker, Güne gittiği gün hazımsızlık çeker.
Hüsnü Mahalli; Kanlı Arap Baharı sürecinde Suriye’yi toplum ve devlet olarak İslamlaştırmak isteyen AKP; inandırıcı olmak için Türk toplum ve devletini de İslamlaştırma çabasına girişti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapımına 2017 yılında başlanan 13 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu Çengelköy Kültür Merkezi’ni, yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla tamamladı.
Tarkan'ın İzmir konseri, dünyanın en kalabalık ücretsiz konserleri listesinde 2 milyon katılımcı ile beşinci sırada yer aldı.
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Sendikamız bugün eğitim emekçisinin hakkının Saray’larda kısık sesle dilenerek değil, ancak meydanlarda gür sesle haykırarak alınabileceğini gösterdi.
Tarkan, Gündoğdu Meydanı'nda verdiği konser ile ücretsiz açık hava konserleri arasında dünyanın en kalabalık ilk 5 konserinden birine imza attı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sabriye Okkır'ı ziyareti sonrasında basın açıklaması gerçekleştirdi.
CHP'li Lale Karabıyık basın açıklaması yaptı; İktidarın hatalı politikalarının neden olduğu ekonomik kriz ve enflasyon ortamında yaşayan aileler bir de artan okula başlangıç maliyetleri ile karşı karşıya kaldı.
Sakarya Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 11 Eylül Pazar günü ‘Diriliş Yürüyüşü’ düzenlenecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 99. kuruluş yılını ve İzmir'in Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını İzmir'de Tarkan konseri ile kutladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ulus’un turizm bölgelerinden ve tarihi mekânlarından biri olan Ankara Kalesi’nde yaşayan vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.
Türkiye'de geçen eğitim öğretim döneminde okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde 19 milyon 155 bin 571 öğrenci örgün eğitim aldı.
Şükran Soner; Bir kez daha dünya basın özgürlüğü örgütlenmelerinin simgesinin, başımızın içine uzanmış, beynimizi kullanan kirli el ile kolun, çıkarlar gücün etkisini anımsıyorum. Anımsıyorum da ne oluyor?
Melih Aşık; Ege’de Yunan ordusunun yakıp yıktığı köy ve kasabaları gezerler. Her taraf yangın yeridir. Taş taş üstünde kalmamıştır. 3.5 yıl süren işgal sırasında akıl almaz cinayetler, tecavüzler, işkenceler, eziyetler uygulanmıştır.
Resmi Gazete'de yayımlanan 9 Eylül 2022 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Kral Charles, "Sevgili annem Kraliçe Elizabeth çok büyük bir adanmışlık gösterdi; ben de ömrüm yettiği sürece aynısını yapacağım" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve torunu ile Tarkan konserini izledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir televizyon kanalında yayınlanan programda manipülasyon içeren haber hakkında açıklama yaptı; "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ihale verilmez, hak ediliyorsa canlı yayında alınır" denildi.