Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da, Gezi Parkı Davası tutuklularının aileleri ile buluştu.
İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasının final gecesinde Ukrayna birinci oldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan 14 Mayıs 2022 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Şebnem Nur; Çiftler birbirine yakın kültürlerden yahut benzer aile ortamlarından geliyorlarsa, aynı çatı altında ‘kısmî’ adaptasyon zorlukları yaşanması da olasıdır.
Yağışların; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimler, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bitlis ve Muş çevrelerinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor.
Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi’nin (TRAI) gerçekleştirdiği, yapay zeka alanında çalışmalar yapan global ve yerli teknoloji şirketlerinden yöneticiler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, akademisyenler, girişimciler ve basın mensuplarının katıldığı 5. Yıl TRAI Çalıştayı yoğun ilgi gördü.
Yüksel Işık; Türkiye’nin ihtiyacı, yurttaşını korkutan değil, herkesi kucaklayabilecek, herkese eşit mesafede durabilecek, herkesin kendisini ifade etmesinin güvencesi olabilecek eşitlikçi, özgürlükçü, seküler bir yönetim modelidir.
Orhan Bursalı; Bu ekonomi politikaları insanları pahalılıktan inim inim inletiyorsa, öyleyse neden bu büyük çöküşte ısrar? Normal bir iktidar bunun yapar mı? Yoksa bilmediğimiz, gözden kaçırdığımız bir şey mi var?
Can Ataklı; Tartışmayı bilmeyen, dinlemeyen, kendi fikrini dayatan insanla konuşacak bir şeyin yok. SİL GİTSİN
Hüsnü Mahalli; Ukrayna’daki Neo-Nazilere her alanda ve düzeyde yardım etmez ve barıştan yana olması gereken Sosyal Demokrat- Yeşiller koalisyonu savaş çığırtkanlığı yapmazdı. Peki kimdir bu Ukraynalı Naziler?
2016'da Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa eden Nasuh Mahruki, 2019'da ise Onursal Başkanlık'tan istifa etmişti. Mahruki, kurucusu olduğu AKUT'tan e-postayla 'atıldığını' paylaştı.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, hekimlere yönelik açılacak soruşturma ve davalarda tıbbi hata ya da kasıt olup olmadığı kararının, üyeleri Sağlık Bakanı tarafından atanacak olan Mesleki Sorumluluk Kurulu’na bırakılmasına tepki gösterdi.
Geleneksel hale gelen Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nın 9'uncusu Mersin'de yapıldı. Buluşmaya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da katıldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı. Türkiye'nin, Cumhuriyet'imizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023'e atfettiğimiz hedeflerine ulaşmasını engelleme çabalarını beraberce izliyoruz
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; 'Söz verdiğimiz gibi Hatay Deniz Otobüslerimiz seferlerine başlıyor. İlk seferi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında KKTC Girne'ye yapıyor olmaktan gururluyuz.'
14 Mayıs'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs COVİD19'dan bugün 5 toplamda 98.772 kişi hayatını kaybetti.
EYT Büyük İstanbul Mitingi 15 Mayıs 2022 Pazar Saat:13,00'da Maltepe Etkinlik Alanında yapılacak.
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle soru önergesi verdi.
Esenyurt Belediyesi, bünyesinde eğitim gören kadınlara ve çocuklarına yönelik bir piknik etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte çok sayıda Esenyurtlu kadın ve çocuk keyifli vakit geçirdi.
Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde Can Gox konseri ile “yaza merhaba” dedi. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kapsamında gerçekleştirilen konser renkli görüntülere sahne oldu.
Cuma akşamları canlı yayında ücretsiz olarak izlenebilen Dayı Şov’da, Müjgan Ferhan ve Derya Şensoy kardeşlerle sohbet bu hafta hızlı başladı.