loading
close
SON DAKİKALAR

Vekilliği düşürülen CHP'li Berberoğlu'ndan açıklama

Vekilliği düşürülen CHP'li Berberoğlu'ndan açıklama
Tarih: 04.06.2020 - 16:14
Kategori: Siyaset

Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu, "Dakikalar önce milletvekilliğim düşürüldü. Kalan cezamın infazının devam edilmesi bir anlamda kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan 18 aylık cezamı yatmak için cezaevine teslim olacağım" dedi.

Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı.

Berberoğlu'nun açıklaması şöyle:
"Ben Kadri Enis Berberoğlu. Seçildiğim günden beri kendimi hep milletimin emrinde hissettim. Bu açıklamayı sadece çok sevdiğim CHP'li yoldaşlarıma değil, tüm halkımıza yapmak istiyorum. Dakikalar önce milletvekilliğim düşürüldü. Kalan cezamın infazının devam edilmesi bir anlamda kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan 18 aylık cezamı yatmak için cezaevine teslim olacağım. Bu karar sürpriz olmadı, şaşkınlık yaratmadı. Çıktığım günden bugüne demokrasi koşullarında bir düzelme yok, bana da isabet edecek demokrasi piyangosu beklemek fazla safdillik olurdu.

Bu açıklamayı CHP genel merkezinde yapıyorum. Genel başkanımızın geçen hafta ifade ettiği üzere demokrasi için bedel ödenecekse önce CHP’liler öder. Ben de bu bilinçteyim. Mecliste yaptıklarımdan ve yapamadıklarımdan dolayı hepinizden helallik istiyorum. 5 yıl boyunca siyaset yasağı nedeniyle karşınızda olamayabilirim. Ama bilin ki her zaman CHP'liyim, CHP'de kalacağım."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları