İBB; taksici, servisçi ve turizm taşımacılarının mağduriyetini gidermek için, iki yeni karar aldı. İstanbul’da ulaşıma, yeni ve korsandan arındırılmış bir model getirmek isteyen İBB Başkanı İmamoğlu’nun talimatıyla taksicilik ve turizm taşımacılığı, tamamen birbirinden ayrıldı.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bir buçuk yıldır yapılan çalışmalarımız yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı. Bodrum’da daha önceden geçimimizi tarımdan sağlardık. Tarımsal kalkınmada somut ve planlı adımların birer birer atmaya devam edeceğiz.
2020-2021 Eğitim yılının ilk gününde Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan; Uzunköprü Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılışını yaptı.
İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen 250 gramlık normal ve kepekli ekmeğe 25 kuruş zam geldi. 0,75 kuruş olan normal ekmekler bugünden itibaren 1 liradan satışa sunulacak.
Ankara'da hizmet veren EGO otobüsleri, ANKARAY ve Metro’da yolcuların birbirlerine en az 1 metre mesafe bırakmasını sağlayacak zemin yapıştırmaları (sticker) yerleştiriliyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı şeffaf panel uygulaması taksi, dolmuş ve özel halk otobüslerinden sonra servis araçlarında da hayata geçiriliyor.
Dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton listesinde Vodafone 15. İstanbul Yarı Maratonu tamamlandı. Pandemi önlemleri ve katılımcı sınırlaması ile yapılan koşuda 2.500 sporcu mücadele etti.
İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle 02.00 ile 13.00 ve 05.00 ile 13.00 saatleri arasında bazı yollar kapalı olacak. İstanbul Valiliği, kapalı yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, geçtiğimiz günlerde sosyal hayata büyük katkı sunacak projelerden biri olan ‘Göl Vadi (Vadi Park)’ proje alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.
Uzunköprü Belediyesi 8 Temmuz 2018'de tren kazasında hayatını kaybeden ve futbola düşkünlüğü ile bilinen Oğuz Arda Sel'in adının verildiği Spor Tesisini yenileyerek çocukların ve gençlerin hizmetine sunuldu. Tesisin açılışı Pandemi nedeniyle Trakya'nın Tek Belediye Başkanı Özlem Becan'ın başlama vuruşu yapıldı ve sosyal medyadan duyuruldu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, uzaktan eğitim için 2 bin tablet, 20 bin internet paketi dağıtacaklarını açıkladı.
İstanbul’da, ağustosta hava kalitesinde yüzde 9 iyileşme görüldü. Barajlardaki doluluk oranı, 14 Eylül itibariyle, yüzde 42,57 olarak gerçekleşti. Borcundan dolayı saati kapatılan 246 bin aboneye, İSKİ tarafından yeniden hizmet verilmeye başlandı.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.
ANFA Genel Müdürlüğü, Dikmen Vadisi’nde kurduğu atölyede Başkent genelindeki yeşil alan ve parklarda bulunan bankların bakım ile onarımını kendi kaynaklarını kullanarak yapıyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye mülkiyetindeki dükkanlarda yapılan tahliyelere ilişkin açıklama yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Yerel Yönetim ve Üniversiteler Buluşması”nda Başkent’teki üniversitelerin rektörleriyle bir araya geldi.
Bergama, Dikili, Kınık ve Aliağa ilçelerinin evsel atıklarından elektrik üretecek tesis için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna onay geldi.
İBB’nin İstanbullu çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için hayata geçirdiği Spor Okullarında yeni dönem kayıtları başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, hayvanseverlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Mamak Tepecik Dostlar Mahallesi’nde 400’den fazla sokak hayvanına gıda, barınma ve kısırlaştırma desteği verdi.
İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 306. yıl dönümü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinliklerle kutlanacak.
Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kent Konseyi Kent Estetiği Çalışma Grubu tarafından hazırlanan “Begonvil Kenti BODRUM” projesi, B.B. Mausolos sergi salonunda düzenlenecek tanıtım toplantısı ile hayata geçiriliyor.