Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşiye konuk olan ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, sevgi seli ile karşılandı.
Hizmette kaliteyi artırmak amacıyla her alanda kurum içi eğitimler gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de personelini yangına müdahale teknikleri konusunda bilinçlendirdi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan, Adana–Mersin güzergâhında özellikle otogar çevresindeki araç geçişlerde yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatacak çok önemli bir hamle geldi.
Seyhan Belediyesi Kent Konseyi kuruldu. Gerçekleştirilen ilk genel kurul sonucunda Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer oldu.
Kışla Mücadelede Afet Koordinasyon Merkezi kuran ve bir dizi önlem alan Beylikdüzü Belediyesi; ilçedeki 10 mahalleyi 8 bölgeye bölerek gerekli araç ve personel dağılımını planladı.
Türkiye’de bu gece gösterime girecek serinin son filmi 'Star Wars: Güç Uyanıyor' sosyal medyada da yankı uyandırmaya devam ediyor.
Anayasal haklarını her kullandığında kendini ''savcı'' karşısında bulan Kırklareli Halkı soruşturmanın nereye varacağını büyük bir merakla bekliyor.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Osmaniye Mahallesi’nde esnafları denetledi.
Sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek için yürüttüğü çalışmalara kış aylarıyla birlikte hız veren Karşıyaka Belediyesi, kenti kalıcı kedi evleriyle donatıyor.
Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde ressam ve öğretim görevlisi Yusuf Nuş’un 'Özgün Baskı' adını taşıyan resim sergisi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.
Karşıyaka Belediyesi, Avrupa’nın en prestijli uluslararası yerel yönetim ağlarından biri olan ‘Enerji Kentleri Ağı’na (Energy Cities) katıldı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'Asgari ücrete devlet zam yapmazsa, belediye bünyesinde görev yapan kardeşlerimin ücretlerine ben zam yapacağım söz veriyorum' dedi.
Karşıyaka Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan 'Karşıyaka’nın Filizleri Projesi'ne bir ödül de İZSİAD’dan geldi.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, soğuk ve yağışlı mevsime geçişle birlikte alt yapı önlemleri almaya başladı.
Beylikdüzü’nün farklı noktalarında 15 gün boyunca devam eden 'Dünya’yı Turuncuya Boyayalım' etkinliği, Beylicium AVM’de sinema katında gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi.
Beylikdüzü Belediyesi öncelikli olarak vatandaşlar için başlattığı göz muayenesini şimdi de personeli için gerçekleştiriyor.
'Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi' Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşti.
Halkın ortak yaşam alanlarını güzelleştirmek ve yeşil dokuyu arttırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 110 bin metrekarelik boş araziyi rekreasyon alanına dönüştürüyor.
2015 yılını Aralık ayı içeriğiyle geride bırakan Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nde unutulmaz etkinlikler gerçekleşecek.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Emre Kınay'ın bakımsızlığı dolayısıyla eleştirdiği Yılmaz İçöz Kültür Merkezi ile ilgili açıklama yaptı.
Beylikdüzü’nde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü çok anlamlı bir konser ile kutlandı.