loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!
Tarih: 19.10.2019 - 00:56
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; Umumi Ahval!

Bir tarafta;

- Terör örgütlerinden canı yanmış ve yıllardır meşru hakkı gereği sınır ötesi operasyonlar düzenleyen mağdur ülke ‘Türkiye’..

Bir tarafta;

- Baba Hafız Esad döneminden beri başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerine hamilik yaparak ülkemizin başına bela olan  ‘Suriye’..

Bir tarafta;

- Emperyalist emelleri uğruna dünyanın bir ucundan Ortadoğu’ya müdahale eden; bölgesel tahribat amaçlı sürekli değişen isimlerle faaliyet gösteren menşei aynı terör örgütlerine para, silah ve her türlü eğitim desteği veren; meşru müdafaa hakkını kullanmaya kalkan ülkelere ise açıklarını bildikleri iktidar mensupları üzerinden şantaj ve tehditle yaptırım uygulayarak diz çöktüren, dayatma ile anlaşmalar imzalatan ‘Amerika’..

Bir tarafta;

- Mangalda kül bırakmayıp kükreyen, sağa sola esip gürleyen; Amerika Başkanının hakaret dolu onur kırıcı mektubu ve şantajları karşısında korkup çark eden, kuyruğu kıstırıp diz çöken; muhatabım değil dediği dış heyetin himayesinde üstelik protokol dışı ve onur kırıcı bir şekilde masaya oturup emrivaki bir anlaşmaya imza atarak bir gecede umutları yıkan ‘İKTİDAR‘ .!!

Bir tarafta;

Şaşkınlık ve hayal kırıklığı içinde yeni planlar yapmaya başlayan ‘Rusya ve İran’..!

Diğer tarafta ise;

- Fetih süresi okuyarak, kahramanlık türküleri söyleyerek uçarcasına cepheye giden, onuruyla kahramanca savaşıp Gazilik, Şehitlik mertebesine erişen Mehmetçik ve geride bıraktıkları gözü yaşlı analar, babalar, eşler, evlatlar, büyük Türk Milleti ve yedi gün sonra yaşanan hayal kırıklığı.!!  Sefalet, yoksulluk, çökmüş bir ekonomi...

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları