loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi'nden Millet İttifakı'na uyarı: 'Abdullah Gül ve avenesine kesinlikle taraf olmamalı'

Adalet Partisi'nden Millet İttifakı'na uyarı: 'Abdullah Gül ve avenesine kesinlikle taraf olmamalı'
Tarih: 14.12.2019 - 09:18
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Millet İttİfakı'na, AKP'den ayrılarak yeni parti oluşumu içine olan Abdullah Gül ve çevrisine karşı dikkatli olunması gerektiği söyledi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Millet İttifakı'nı AKP'nin parçalanmasıyla ortaya çıkan yeni partiler arasında 'taraf olunmaması' gerektiğini belirterek uyarıda bulundu. 

"Bırakalım bu proje AKP’yi parçalamakla, İngiliz’in elinde patlamakla ve birbirlerinin sırlarını ifşa etmekle sınırlı kalsın!!" diyen Vecdet Öz''ün konuya ilişkin açıklaması şöyle; 

"Aziz Vatandaşlarım,

Çok Değerli Millet İttifakı,

Anlaşılan o ki siyasi tarihimizde AKP sayfası yavaş yavaş kapanmaktadır!.

Kurulmakta olan sözde iki yeni partiyle ülkemiz, “değiştik” söylemine benzer bir söylemle ancak eski malzemeyle bu kezde “yanılmışız” diyerek yine İngilizlerin kurguladığı ikinci bir ihanet sürecine sokulmaktadır..

Geçmiş dönemin kurnaz aktörü Abdullah Gül’ü bu amaçla yeniden Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacak ve ülkeyi bu kez yerle yeksan edecek olan nihai projenin düğmesine basılmıştır. Buradan uyarıyorum; herkim bu projeye alet ve yandaş olursa büyük bir ihanetin parçası olacaktır..

Amaç CHP’nin başı çektiği ve prim yapmaya başlamış olan millet ittifakının başarısını bu projeye tahvil etmek ve yıpranmış olan AKP siyasetinin yerine yeni bir taşeron siyaset ikame etmektir..

CHP ve ittifak temsilcileri bu oyuna gelip Abdullah Gül ve avenesine (eğerki bir talimat almamışlarsa ve samimilerse) kesinlikle taraf olmamalıdırlar.

Bırakalım bu proje AKP’yi parçalamakla, İngiliz’in elinde patlamakla ve birbirlerinin sırlarını ifşa etmekle sınırlı kalsın!!

Bu strateji izlenirse, hiç şüphesiz iktidar millet ittifakınındır. Bundan kimsenin bir endişesi olmasın..

Millet ittifakı mensubu partilerin yapması gereken tek şey, bu süreçte yolsuzluk ve ekonomik göstergeler üzerinden sert muhalefet yapmak, kurtuluş projelerini anlatmaktır..

Bu şartlarda millet ittifakının sonuna kadar yanındayız aksi halde şer projesinin içinde kesinlikle yer alamayız!"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları