loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Yeneroğlu: Artık hukuksuzluklar kanıksandı, vicdanları köreltti

AKP'li Yeneroğlu: Artık hukuksuzluklar kanıksandı, vicdanları köreltti
Tarih: 27.10.2019 - 14:20
Kategori: Siyaset

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, KHK ile ihraç edilip 16 ay hapis yatan eski polis memuru askerlik yaparken şehit düşen Burak Zekeriya Altınok’la ilgli dikkat çeken açıklamada bulundu.

PKK'nın düzenlediği saldırıda yaralanan Er Burak Zekeriya Altınok, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Polis olarak görev yaparken 701 sayılı KHK ile 2017 yılında mesleğinden ihraç edilen Altunok’un 16 ay cezaevinde tutuklu olarak yargılandığı ortaya çıkmıştı. 

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Twitter hesabından Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın köşe yazısını paylaşarak Zekeriya Altınok'la ilgili "Artık hukuksuzluklar kanıksandı,vicdanları köreltti, toplumu kemiriyor" notunu düştü. 

Paylaşımında "Peki haksızlığı görüp de düzeltmeyene, en azından haykırmayana, olanları görmemezlikten gelene, kurunun yanında yaş da yanabilir diyen her bir kişiye adalet emreden Allah neden rahmet eylesin?" ifadelerini kullanan Yeneroğlu'nun açıklaması şöyle:

"-Bir kişinin bile haksız yere mağdur edilmesi küçük kıyametimiz olması gerekirken bir hukukçu olarak adım kadar eminim ki, onbinlerce insan haksız yere cezaevinde ve/veya ihraç edilmiş. Artık hukuksuzluklar kanıksandı,vicdanları köreltti,toplumu kemiriyor.

-'İdarenizde bulunduğumdan beri kimin sırtına vurmuşsam,işte sırtım,gelsin vursun,kimin malını almışsam, işte malım, gelsin alsın' diyen Peygamberin ümmeti değiliz sanki,adaletle emrolunmamışız,bir günlük adalet 60 yıllık ibadetten üstün değilmiş, sanki hesap günü yokmuş gibi..

-Şehit Zekeriya Altunok'a Allah rahmet eder, şehidin bizim duamıza ihtiyacı yok, peki haksızlığı görüp de düzeltmeyene, en azından haykırmayana, olanları görmemezlikten gelene, kurunun yanında yaş da yanabilir diyen her bir kişiye adalet emreden Allah neden rahmet eylesin?

 
 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları