HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.02.2026 16:41
Uyuşturucu operasyonu kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağrıldı
Lal Denizli'nin, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma' suçlarından ifadeye çağırıldığı öğrenildi.
-
27.01.2026 22:00
Bakanlık belediye başkanlarını uyardı: Gider aşılırsa başkan cebinden ödeyecek!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan belediyelere gönderilen 21 Ocak 2026 tarihli yazıda, yeni personel alımı nedeniyle personel gider oranının aşılması halinde oluşacak kamu zararının belediye başkanından tahsil edileceği görüşüne yer verildi.
-
23.01.2026 18:28
Bakırköy Çocuk Masası Kurucu Başkanı Ebrize Çeltikçi; Çocukları korumak için her mahalleye 'Çocuk Masası' kurulması yaygınlaşmalı!
Ebrize Çeltikçi: Çocukları bir ticari meta olarak gören her tür suç, dinsel ve bedensel istismar ve psikotrop madde çetelerinin etki alanından koruyacak en güçlü mekanizma her mahallede hizmet verecek “BAKIRKÖY ÇOCUK MASASI” modelidir.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
YAZARLARIMIZ
























