HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.11.2025 10:51
Özgür Özel: Bu milletin parasını biz yemedik, ama yiyen varsa Allah bin kere belasını versin!
Özgür Özel: Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci sırada, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.
-
16.11.2025 13:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
-
11.11.2025 21:11
CHP'li Gürer: Çiftçi, besici, üretici sorunları çözülmeden gıdadaki sorunlar bitmez. İthalatta da bir azınlığın vurgun peşinde koşması, sorunları daha da artırıyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yaşanan zirai don ve kuraklığın fiyat artışları için bir neden olsa da, genel anlamda uygulanan yanlış tarım politikalarının gıda ürünlerinde artışa yol açtığını söyledi.
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
YAZARLARIMIZ

























