HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
25.09.2025 13:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 11:32
Numan Kurtulmuş, 12. komisyon toplantısında konuştu: Bizim açımızdan planladığımızdan daha disiplinli ve verimli geçen bir süreç oldu!
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonun 12’nci toplantısı, TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında toplandı.
-
24.09.2025 11:15
Mansur Yavaş: Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden asla adaletten bahsedilemez!
Mansur Yavaş, ABB'ye yönelik operasyonla ilgili açıklamasında "Melih Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve yaptıklarının hesabı sorulmadan bu ülkede asla adaletten bahsedilemez" ifadelerini kullandı.
-
24.09.2025 07:00
TÜİK, Eylül ayında: Güven endeksi hizmet sektöründe %0,1 azaldı, perakende ticaret sektöründe %0,4 arttı, inşaat sektöründe %3,6 arttı
Eylül ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe %0,1 oranında azalarak 111,0 değerini, perakende ticaret sektöründe %0,4 oranında artarak 109,2 değerini ve inşaat sektöründe %3,6 oranında artarak 88,3 değerini aldı.
YAZARLARIMIZ

























