HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 09:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
11.11.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
-
09.11.2025 11:55
CHP’li Arpacı: Fabrikalarımızı ihraç ediyoruz, her geçen gün daha fazla sanayisizleşiyoruz!
E-ticaret yasasının da ihracatı artırmak yerine ithalatı 12 kat artırdığını söyleyen Arpacı, Bakanlığa defalarca yöneltilen soruların cevapsız bırakıldığını hatırlatarak, “Sanayimiz gibi Bakanlığınız da eriyip gidiyor” ifadelerini kullandı.
-
07.11.2025 23:27
CHP'li Gürer: Halk açlıkla, borçla, icrayla baş başa bırakıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Komisyonu’ndaki yaptığı konuşmada, Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekti.
-
06.11.2025 07:03
İBB uygulamaları soruşturmasında CHP Bilgi İşlem Sorumlusu gözaltına alındı
Başsavcılık gözaltı sebebinin, İBB Hanem uygulaması kapsamında "Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme" ve "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi" suçlarının işlendiği gerekçesiyle verildiğini kaydetti.
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
02.11.2025 09:07
Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti ziyareti hakkında açıklama yaptı: Hassas, yapıcı, kucaklayıcı bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan: Külliyemizde DEM Parti heyetini kabul ettik. Kendileriyle son derece yapıcı, verimli ve geleceğe dair umut verici bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah bu görüşmenin yansımalarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
YAZARLARIMIZ

























