HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.01.2026 22:00
Bakanlık belediye başkanlarını uyardı: Gider aşılırsa başkan cebinden ödeyecek!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan belediyelere gönderilen 21 Ocak 2026 tarihli yazıda, yeni personel alımı nedeniyle personel gider oranının aşılması halinde oluşacak kamu zararının belediye başkanından tahsil edileceği görüşüne yer verildi.
-
26.01.2026 22:28
CHP'li Gürer Bakan Yumaklı'ya sordu bu soruya yanıt alamadı: Halen tespit edilen bitki hastalık ve zararlı sayısı kaçtır? Yıllık ürün kaybı bu nedenle ne kadar olmaktadır?
CHP'li Gürer’in soru önergesini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yanıtladı. Gürer bu soruya yanıt alamadı: Halen tespit edilen bitki hastalık ve zararlı sayısı kaçtır? Yıllık ürün kaybı bu nedenle ne kadar olmaktadır?
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

























