HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.06.2025 06:15
İktidarın ordudan subay atma hamlesinin düşündürdükleri
Orhan Bursalı; Ordudan subay atma Savunma Bakanlığı yani hükümetin kontrolünde sayılır. Yüksek Disiplin Kurulu karar verici rolündedir. Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyerek kılıç çattıkları için teğmenler ordudan atıldı. Tabii ki Saray’ın yol göstericiliğinde.
-
01.06.2025 20:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan Bizim Çoban Yıldızımız!
Özgür Özel, partisinin Antalya Kepez'de düzenlediği mitingde konuştu; Aciz bir yargı, aciz bir savcı, aciz bir dosyayı sırf kendi çıkarların için yaratmaya çalışıyorsun. Oysa Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmedi, bundan sonra da hak etmeyecek.
-
31.05.2025 03:51
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı; Vasallığa doğru mu?
Cumhuriyet Halk Partisinin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Vasallığa doğru mu?' başlıklı köşe yazısı T24''de yayımlandı. Kılıçdaroğlu; uzun vadede Türkiye’yi kararsız, öngörülemez ve güvenilmez bir aktör konumuna sürüklemiştir.
-
28.05.2025 10:08
Müsavat Dervişoğlu: Akıllarınca hedefleri hazırladıkları anayasayı DEM işbirliğiyle geçirmektir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Akıllarınca hedefleri hazırladıkları anayasayı DEM işbirliğiyle geçirmektir. Şunu herkes bilmelidir ki biz bu kuşatmayı yaracağız, bu hezeyanlara geçit vermeyeceğiz, korku duvarlarını yıkacağız ve bu ablukayı dağıtacağız." dedi.
YAZARLARIMIZ