HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.09.2025 08:32
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile 25 sanık 2 Eylül'de ilk kez hakim karşısında
Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın, "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarından yargılanmasına başlandı.
-
29.07.2025 08:44
Özgür Özel: Nitelikli çoğunluk aranacağının Meclis Başkanı tarafından söylenmesi lazım ki bu komisyonda olalım!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Senatörü Metin Somuncu için düzenlenen cenaze törenin ardından Meclis’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
-
17.07.2025 14:29
Güneşin Sessiz Tehdidi: Güneş Yanığı Nedir ve Neden Oluşur?
Güneşin zararlarından korunmak kadar, ondan doğru şekilde faydalanmak da önemli. Güneş ışınları, vücudun D vitamini sentezi yapabilmesi için en önemli kaynaktır. Ancak fazla korunma veya tamamen kaçınma, D vitamini eksikliğine yol açabiliyor.
-
14.07.2025 10:40
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e terör suçlamasından tahliye dava devam ediyor
Savcı, Ahmet Özer'in tutukluluğunun devamını talep etti. Mahkeme heyeti, Özer hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Ancak Özer'in tutukluluğu 'ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet' davası nedeniyle sürecek.
-
10.07.2025 07:08
78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangını davası 4. günde sanıkların ifadeler ile devam ediyor
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangınına ilişkin, aralarında otelin sahibi ve belediye yetkililerinin de bulunduğu 19'u tutuklu 32 sanığın yargılandığı dava sürüyor.
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
YAZARLARIMIZ

























