HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.03.2026 13:07
Özgür Özel, Karaman'dan seslendi; Erdoğan fakir sevmez, Erdoğan zengin sever. Ben de fakiri sevmem ama, ben insanın fakir olmasını sevmem!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Karaman'dan seslendi. Özel: İBB duruşma 9 Mart’ta Silivri'de başlıyor. İlk gün yoklama ile geçer; 10 Mart’ta Canlı Yayın İçin Kanun Teklifi Vereceğiz
-
04.03.2026 13:14
İSKİ, Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ilk kademesini, 4 milyar 400 milyon TL’lik yatırımla tamamladı
İSKİ, yapımına 2019 öncesinde başlanan, İmamoğlu döneminde yüzde 10 kazı seviyesinde teslim alınan Arnavutköy’deki Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisinin ilk kademesini tamamladı.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
17.02.2026 07:35
Devlet Bakçeli: Ali kıran baş kesen misiniz? Nesiniz, kimsiniz? Deli Dumrul gibi hareket etmenin neresi demokrasidir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısında 17 Şubat 2026 Salı günü konuştu. Bahçeli, CHP'ye çattı: Gazi Meclis’i şov ve savaş alanına çevirmenin kime ne faydası vardır?
-
21.01.2026 04:37
İran'da Atatürk etkisi ve Rıza Pehlevi
Sinan Meydan: Atatürk; tam bağımsızlık, ulusal egemenlik, uluslaşma, kadın hakları, akıl ve bilimle çağdaş uygarlığa yönelme ve yurtta barış dünyada barış idealiyle tüm dünyaya, özellikle de ezilen, sömürülen, geri kalmış uluslara yol göstermeye devam ediyor.
-
19.01.2026 04:08
CHP'li Gürer: Bankalar çiftçiyi, besiciyi boğuyor. Borçlu çiftçiye kredi yok. Çiftçi desteksiz ayakta kalamaz!
CHP Niğde Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer: "Tarım Bakanlığı bütçesi: 542 milyar lira Kanunen çiftçiye verilmesi gereken destek: 772 milyar lira verileceği açıklanan destek: 168 milyar lira."
YAZARLARIMIZ
























