HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.06.2025 17:30
Cemil Tugay: şeffaflığı sağlayacak olan İşe Alım İzleme Kurulu modelini hayata geçiriyoruz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay; Söz verdiğim gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işe alımlarda halk katılımı ile şeffaflığı sağlayacak olan İşe Alım İzleme Kurulu modelini hayata geçiriyoruz.
-
24.06.2025 10:48
CHP'li Didim Belediyesi'ne 'usulsüzlük' soruşturması: 4 kişi gözaltına alındı
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; el yapımı 15 litre rakı, 101 tabanca mermisi, çeşitli firmalara ait kaşeler ve ihale teklif mektupları ele geçirildi. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
-
23.06.2025 17:31
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın durumu ciddiyetini koruyor, hastaneye kaldırıldı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan ve İzmir Buca Cezaevi'ne sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık sorunları nedeniyle ikinci kez hastaneye kaldırıldı.
-
23.06.2025 11:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
21.06.2025 21:24
CHP'li belediyelerde 25 kişi hakkında teröre finans sağlama iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması Çağlayan İstanbul Adliyesinde 23 Haziran'da görülecek
14 Mart'ta düzenlenen operasyonda eski Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklanmıştı. Davanın ilk duruşması 23 Haziran 2025 Pazartesi saat 10.00'da İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde başlayacak.
-
21.06.2025 10:15
Ekrem İmamoğlu'ndan DEM Parti heyeti ziyareti açıklaması: Barışın yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin yoludur!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı, İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
YAZARLARIMIZ

























