HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 13:30
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin Venezuela'ya düzenlediği saldırılar ve ülke yönetimine müdahalesi açık bir insanlık suçudur!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin cumartesi sabahı itibariyle Venezuela'ya başlattığı askeri saldırı, tüm insanlığın gözü önünde işlenen ağır bir suçtur.
-
23.12.2025 20:18
Yankı Bağcıoğlu: Dünya yeni bir güvenlik düzenine girdi; bugün önlem almazsak, yarın çok geç olur!
Yankı Bağcıoğlu, "Dünya yeni bir güvenlik düzenine girmiştir. Barış, gerginlik ve savaş arasındaki sınırlar fiilen ortadan kalkmış; cephe gerisi, sivil alanlar ve derinlikteki “güvenli” kabul edilen bölgeler açık hedef hâline gelmiştir."
-
21.12.2025 18:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
16.12.2025 06:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
10.12.2025 13:06
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TBMM Genel Kurulu'nda, Bakanlığının 2026 yılı bütçe sunumunu yaptı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TBMM Genel Kurulu'nda, Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin yaptığı sunumda 81 ilde 11 ayda 522 bin 219 işletme, 35 milyondan fazla ürünün denetlendiğini açıkladı.
-
09.12.2025 09:31
CHP'den 2026 Bütçe Kanunu Teklifi'ne Muhalefet Şerhi: Sayıştay denetimi yetersiz, KKM yükü saklanıyor, garantili projeler bütçeyi sarsıyor!
CHP'nin Karşı oy metninde, Sayıştay’ın 2024 Genel Uygunluk Bildiriminde ödenek ve gider sapmalarını bütüncül değerlendirmediği, sapmaların TBMM’nin bütçe hakkını tartışmalı hale getirdiğinin rapora yansıtılmadığı ifade edildi.
-
08.12.2025 09:32
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Genel Kurulunda 2026 yılı bütçesini sundu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2026 yılı, Orta Vadeli Programımızın en kritik yılıdır. Çünkü 2026, hem attığımız adımların sonuçlarının görünür hale geleceği hem de reformlarımızın meyve vereceği eşik bir yıl olacaktır." dedi.
YAZARLARIMIZ

























