HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2026 11:12
Ekrem İmamoğlu'nun İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasında kısıtlanmış savunması
Tutuklu yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım, buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor. Adalet Bakanlığı bir çöküş bakanlığıdır. Adalet millete aittir. Ben millete konuşuyorum. Millete yüzümüzü dönelim.
-
07.07.2026 11:06
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 63. oturumu görüldü
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ardından en çok eylemle suçlanan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in dün yarım kalan savunması ve sorgusu yapılacak. Daha sonra avukatları savunma yapacak.
-
06.07.2026 10:30
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 62. oturumu ile Casusluk ve Diploma Davası görüldü
Aynı gün Silivri'de İBB Davası’nın 62. oturumunda sanıklar hakim karşısında ifade veriyor. Ekrem İmamoğlu, bugün yargılanacağı diğer iki dava için (Casusluk Davası ve Diploma Davası) duruşma salonlarında hazır bulundu.
-
24.06.2026 10:52
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 56. oturumu görüldü
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 59 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 56. gününde sanıklar hakim karşısında ifade veriyor
-
23.06.2026 21:28
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 55. oturumu görüldü: tüm tutuklularla ilgili emekli maaşlarındaki tedbirler kaldırdı
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 59 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 55. gününde sanıklar hakim karşısında ifade verdi.
YAZARLARIMIZ

























