HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.07.2025 14:22
İzmir'deki yolsuzluk soruşturması: Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu tutuklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında aralarında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de olduğu 99 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tunç Soyer dahil 45 kişi tutuklandı.
-
02.07.2025 08:08
İklim Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
Türkiye'nin ilk "İklim Kanunu Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Türkiye'nin ilk İklim Kanunu'na göre, İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından ETS kurulacak, ulusal tahsisat planlaması hazırlanacak ve tahsisatların dağıtımı yapılacak.
-
01.07.2025 05:29
İBB'den sonra İzmir Büyükşehir'e operasyon: Eski Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı dahil çok sayıda kişiye gözaltında!
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı "İZBETON AŞ'de, taşeron şirketler eliyle yolsuzluk yapıldığı" iddiası üzerine soruşturmayı başlattığı öğrenildi.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
16.06.2025 09:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
YAZARLARIMIZ






















