HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.12.2025 20:34
CHP'li Gürer: Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Taban fiyat uygulamasına geri dönün. Aracılık sistemini daraltın; raftaki ürünün fiyatı düşer!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Endüstri 5.0’a dünya geçti, biz hâlâ 3,5’tayız. Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Hal yasası 2012’de ‘Devrimdi’, şimdi yenisi geliyor.”
-
24.11.2025 14:00
Mansur Yavaş, İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma iznine itiraz etti
ABB Başkanı Yavaş, verilen soruşturma iznine ilişkin itirazda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABB'nin konser harcamalarına ilişkin soruşturması kapsamında Yavaş ve Uzunoğlu hakkında soruşturma izni istemiş bakanlık izin vermişti.
-
18.11.2025 13:52
Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Komisyon gitmiyorsa ben giderim' demesi tarihi bir sorumluluk alma cesaretini göstermektir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, Orta Doğu'da önemli gelişmelerin yaşandığını, ABD'nin Suriye'ye yönelik "Sezar yaptırımlarını" kaldırılmasını önemli bulduklarını belirtti.
-
17.11.2025 20:35
CHP’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya tepkisi: 78 canın sorumluluğundan kaçamazsınız, ömür boyu bu veballe yaşayacaksınız!
Cumhuriyet Halk Parti’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya Tepkisi: 78 canın sorumluluğundan kaçamazsınız, ömür boyu bu veballe yaşayacaksınız. Bu bütçe de O koltuk da size haramdır!
YAZARLARIMIZ

























