HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 08:00
Özgür Özel: 30 Haziran tarihi, Genel Başkan’ın yurda dönüşünün ertesi günü olarak anlamlı bir tarih olabilir. Sonuç değil, süreç odaklı bir davayla karşı karşıyayız!
Özgür Özel, beraberinde vekillerle Silivri Cezaevinde İBB yolsuzluk davasından tutuklu isimlerle görüştükten sonra basın açıklaması yaptı. Parti Meclisi üyem Sayın Baki Aydöner bugün bir ifade verme zorunluluğunda olduğu için kendisi ile görüşemedik.
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
23.06.2025 11:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
23.06.2025 10:30
Azmi Karamahmutoğlu: Türkiye’nin kıyıları ve plajları kaçak ve kayrılmış işletmelerin işgali altındadır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu: Bu savaşın İran’da yıkıma yol açması, Türkiye için güvenlik risklerinin artması, göç dalgalarının yaşanması ve ekonomik sonuçlar bakımından petrol fiyatlarının anormal oynaması anlamına gelir. Bunların tamamı ülkemiz için tehdit oluşturur.
-
22.06.2025 18:13
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tutuklanan Fatih Altaylı paylaşımı: Gazetecilerin, siyasetçilerin ya da yurttaşların düşüncelerinden dolayı tutuklanması kabul edilemez!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı paylaşımında; Eleştiri, demokrasinin temelidir. Katılmadığımız fikirlerin dile getirilmesi, özgür toplumların doğal parçasıdır.
-
21.06.2025 10:15
Ekrem İmamoğlu'ndan DEM Parti heyeti ziyareti açıklaması: Barışın yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin yoludur!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı, İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
18.06.2025 07:40
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu oyunda biz yokuz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu: Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, Hüda-Par kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz" ifadelerini kullandı.
-
12.06.2025 12:04
Resul Emrah Şahan'ın Şişli Belediye Başkanlığından uzaklaştırılmasına ilişkin davada İdare Mahkemesi, AYM'nin kararını bekleyecek
Resul Emrah Şahan, hakkında yürütülen “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçlaması gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Şişli Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış ve yerine Şişli Kaymakamı görevlendirilmişti.
-
11.06.2025 10:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
YAZARLARIMIZ

























