HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.10.2025 19:33
Savcılık casusluk suçlamasında: İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ için tutuklama talep etti
İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu olan Ekrem İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi'nde casusluk soruşturması kapsamında ifade verdi. Casusluk soruşturmasında İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ için tutuklama talep edildi.
-
19.10.2025 07:46
Özgür Özel, CHP Manisa 39. Olağan kongresinde konuştu: Biz bir santim eğilirsek, bunlar bu millete diz çöktürecek. O yüzden geri adım atmayacağız, bir adım geride durmayacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da partisinin 39’uncu Olağan İl Kongresi’ne katıldı.
-
16.10.2025 07:30
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz:2026 yılında bütçe giderlerinin 18 trilyon 929 milyar lira, bütçe gelirlerinin ise 16 trilyon 216 milyar lira olacağını öngörmekteyiz olacağını öngörmekteyiz
Türkiye ekonomisinin 2025 yılında yüzde 3.3 büyümesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 2026'da ise yüzde 3.8 büyüme beklendiğini belirtti.
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
YAZARLARIMIZ
























