HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.04.2026 14:09
Özgür Özel: TBMM’nin bir an önce boşalan sandalyeler için ara seçim kararı alması zorunluluktur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Genel Merkezinde, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret etti.
-
05.04.2026 16:05
Papa 14. Leo, paskalya ayininde: Savaşın neden olduğu nefret, bölünmeye, ekonomik ve sosyal sonuçlarına kayıtsız kalmaya devam edemeyiz. Kötülüğe boyun eğemeyiz!
Papa Leo XIV, ilk Paskalya ayininde savaşın yıkıcılığına dikkat çekti. Ortadoğu'daki savaş sürerken, umut çağrısı yaptığı aktarıldı.
-
05.04.2026 15:35
ABD ve İsrail’in saldırıları sonrası İran’la başlayan savaşın 37. günü: ABD'den Tel Aviv'e uçuşlar 7 Eylül’e kadar durdu!
ABD Başkanı Donald Trump, F-15E savaş uçağının düşürülmesinin ardından İran'da kaybolan Amerikalı subayın kurtarıldığını ve "şu anda güvende ve sağlıklı ancak yaralı" olduğunu söyledi.
-
05.04.2026 13:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
02.04.2026 22:12
CHP'li Gürer: Dünya nüfusu 8 milyar 300 milyona ulaştı. Buna karşın dünyada 800 milyona yakın insan kronik açlık çekiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sıfır atık, gıda israfı, açlık ve yoksulluk konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
02.04.2026 11:57
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Deniz güvenliğinin söylemle değil eylemle sağlanabileceğini anlamak zorundayız!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir İl Başkanlığı'nda milli güvenlik konularına ilişkin aylık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
-
01.04.2026 10:53
Müsavat Dervişoğlu: Türkiye, duygusal malum odakların refleksleriyle, Avrasyacı propagandanın etkisiyle geleneksel ilişkilerini bozacak ittifaklardan dışlanacak adımlar atmamalıdır!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Körfez ülkeleri İran'a karşı askeri bir tepki verirse, Türkiye bu askeri ittifakın mutlaka dışında kalmalıdır."
YAZARLARIMIZ

























