HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.04.2026 10:44
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın: 'Memurlara verilen 8.077 TL’lik seyyanen zammın emeklilerden esirgendi. Takipçisiyiz!'
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’ye bir ek madde eklendi. Memurlara böylece 8.077 TL seyyanen zam verildi ama bu zam memur emeklilerinden esirgendi.
-
22.04.2026 05:51
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 26. oturumu görüldü: Av. Mehmet Pehlivan savunma yapıyor!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 26. oturumu 22 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
21.04.2026 10:43
Devlet Bahçeli: Test ile tost arasına sıkışmış, 5 şık arasına hayallerini sığdırmak zorunda kalmış bir gençlik olmamalı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, siyasetlerinin günü kurtaranların değil tarih yazanların, koltuk kapma yarışının değil görevleri bir bayrak yarışı bilmenin temsili olduğunu belirtti.
-
20.04.2026 20:38
Özgür Özel, Ataşehir'de konuştu: şimdi 19 Mart darbecilerinin Anadolu yakasındaki yeni hedefi, Onursal Adıgüzel!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitingine katıldı. Özel: Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evladıdır.
-
19.04.2026 00:09
Özgür Özel Barselona'da konuştu: Bir yılı aşkın süredir meydanlarda mücadele veriyoruz, darbeye karşı halkın halkın iradesini savunuyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen GPM Küresel Liderler Genel Oturumunda konuştu.
YAZARLARIMIZ

























