HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
23.09.2025 21:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
09.09.2025 10:38
Ankara’da çok sayıda sahiplendiği yavru köpeği katlettiği iddia edilen doktorun davasında tutukluluğunun devamına karar verildi
Ankara’da çok sayıda sahiplendiği yavru köpeği katlettiği iddia edilen Doktor MMD bugün Ankara Batı Adliyesi 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davasında tutukluluğunun devamına karar verildi.
-
02.09.2025 18:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
-
31.08.2025 22:15
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: Soruşturma özensiz yürütüldü, yaşam hakkı ihlal edildi
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: "Görüntü kaydı alınmamış, savcı olay yerine gelmemiş, çoraplar delil listesine dahi yazılmamış, kritik tanığın ifadesi alınmamış"
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
YAZARLARIMIZ

























