HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
17.02.2026 07:35
Devlet Bakçeli: Ali kıran baş kesen misiniz? Nesiniz, kimsiniz? Deli Dumrul gibi hareket etmenin neresi demokrasidir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısında 17 Şubat 2026 Salı günü konuştu. Bahçeli, CHP'ye çattı: Gazi Meclis’i şov ve savaş alanına çevirmenin kime ne faydası vardır?
-
05.02.2026 07:02
Yankı Bağcıoğlu’ndan Türkiye’nin Akdeniz’de yürüttüğü deniz güvenliği harekâtları ile ilgili açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Doğu Akdeniz’de diplomatik açılımlardaki gecikmelerin Türkiye’ye ciddi stratejik fırsatlar kaybettirdiğini ifade etti.
-
03.02.2026 10:43
Özgür Özel grup toplantısını deprem bölgesinde yaptı: Asrın ihmali, asrın beceriksizliği ve asrın pişkinliğiyle karşı karşıyayız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin 3’üncü yılında, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği, TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.
-
03.02.2026 04:30
Yankı Bağcıoğlu: Nasıl savaş hazırlıkları yıllık seferberlik tatbikatları ile test ediliyorsa, afet müdahalesi de aynı ciddiyetle, aynı çapta ve gerçekçi tatbikatlarla sınanmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu “6 Şubat Depremi ve Alınan Dersler” ile ilgili istanbulgercegi.com'a bir açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ

























