HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.04.2026 10:43
Devlet Bahçeli: Test ile tost arasına sıkışmış, 5 şık arasına hayallerini sığdırmak zorunda kalmış bir gençlik olmamalı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, siyasetlerinin günü kurtaranların değil tarih yazanların, koltuk kapma yarışının değil görevleri bir bayrak yarışı bilmenin temsili olduğunu belirtti.
-
20.04.2026 20:38
Özgür Özel, Ataşehir'de konuştu: şimdi 19 Mart darbecilerinin Anadolu yakasındaki yeni hedefi, Onursal Adıgüzel!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitingine katıldı. Özel: Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evladıdır.
-
16.04.2026 09:33
MEB ve İçişleri Bakanlığı ortak karar; aile-okul-kamu-sivil toplum iş birliği güçlendirilecek ve koruyucu-önleyici çalışmalar yaygınlaştırılacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla okullar ve çevrelerindeki alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya ilişkin ortak açıklama yapıldı.
-
15.04.2026 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu, iki ilde meydana gelen okul saldırıları ve can kayıpları hakkında mesaj yayımladı
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; Sağlıklı çocuklar, sağlıklı ailelerden ve ebeveynlerden yetişir. Aile yapısını korumak hepimizin görevidir.
-
12.04.2026 00:10
Kemal Kılıçdaroğlu: İsrail hükümetinin, Türkiye’nin iç siyasi hayatına dair açıklamalarını en güçlü şekilde reddediyoruz. Bölme, kışkırtma ve yıkma projelerinize karşı karşınızda 86 milyonluk Türk milletini bulursunuz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, İsrail Katz'a: "Türkiye Cumhuriyeti’nin iç siyasetine, milli iradesine ve devlet kurumlarına yönelik yabancı bir ülke yetkilisinin yön verme teşebbüsü kabul edilemez bir hadsizliktir."
YAZARLARIMIZ

























