HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 09:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
25.06.2025 06:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
18.06.2025 07:40
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu oyunda biz yokuz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu: Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, Hüda-Par kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz" ifadelerini kullandı.
-
16.06.2025 09:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.


















