HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.06.2025 21:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
-
25.06.2025 12:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
25.06.2025 09:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
25.06.2025 06:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
23.06.2025 11:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
22.06.2025 11:30
Yankı Bağcıoğlu: GATA, Sadece Bir Askeri Hastane Değildi! Türkiye’de KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tıbbı alanında tekil uzmanlık birikimine sahip bir kurumdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Askeri Sağlık Sisteminin Yok Edilmesi ve GATA’nın Kapatılmasıyla Oluşan Boşluk, Sessizce Büyüyen Ulusal Güvenlik Açığıdır!
YAZARLARIMIZ

























