HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.11.2025 14:14
Erdoğan: Kadına ve çocuğa karşı şiddet bir insanlık suçudur, insanlığa ihanettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak bir konuşma yaptı.
-
25.11.2025 10:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
25.11.2025 07:21
CHP'li Gürer sordu, Bakan Işıkhan, emeklilikte adalet arayanların çığlığını duymadı!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bakan Işıkhan’ın açıklamaları, hiçbir mağduriyetin giderilmeyeceğini ve AKP iktidarının sorunları çözmek adına bir çaba sarf etmediğini göstermektedir” dedi.
-
24.11.2025 21:46
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2026 yılı bütçesinin görüşmelerine devam edilecek
TBMM Genel Kurulu, vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edecek.
-
24.11.2025 20:20
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu heyeti, 24 Kasım'da İmralı Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'na gitti
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu heyeti, alınan karar doğrultusunda, 24 Kasım 2025 tarihinde, İmralı Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'na gitti.
YAZARLARIMIZ























