HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.12.2025 18:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
13.12.2025 06:51
TBMM'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nadir toprak elementleri rezervine ilişkin, "Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu kaynağı milli menfaatlerimize en uygun şekilde devlet eliyle işletecek ve en katma değerli şekilde ekonomimize kazandıracağız." dedi.
-
08.12.2025 16:10
Özgür Özel: Yoksullukla yönetmeye değil, yoksulluğu yok etmeye geliyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinde yapılan oturuma katıldı ve bütçe üzerine partisinin eleştirilerini kamuoyu ile paylaştı.
-
03.11.2025 19:10
ABD ve Çin anlaştı, Beyaz Saray duyurdu: Nadir toprak elementleri ve çip kısıtlamaları kaldırılıyor
Beyaz Saray, Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ve ABD Başkanı Donald Trump'ın bu hafta Güney Kore'de bir araya gelmesinin ardından yeni bir bilgi notunda anlaşmanın ayrıntılarını açıkladı.
YAZARLARIMIZ

























