HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 22:32
İddianamesi kabul edilen Aziz İhsan Aktaş davasının ilk duruşması 27 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında Silivri'de görülecek
İlk duruşmanın 27 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında 20 iş günü süreceğini belirten mahkeme, duruşmanın Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi duruşma salonunda yapılacağını belirtti.
-
10.11.2025 09:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tam da Gazi'nin hayalini kurduğu şekilde 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda dünya ile rekabet edebilir hâle getirdik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
-
06.11.2025 11:02
Özgür Özel: Ben Savcılara Ne Dediğimi Biliyorum, Lüksemburg’daki Pisliği Yalanlarla Örtemezsiniz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de konuştu: Daha neler duyacaksınız? Edinilmiş mallar, yüzen gezen mallar duyacaksınız. Hepsini ispatlayacağız. Hangi söylediğimizin arkasında durmadık, hangi söylediğimizin arkası boş çıktı.
-
06.11.2025 09:20
CHP’li Aşkın Genç: 'Faiz 2,7 trilyon, yatırım 1,4 trilyon; bütçe üretimi değil borcu büyütüyor'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 bütçe teklifi görüşmelerinde konuştu. Genç: Ülke her 100 liralık yatırım için 182 lira faiz ödüyor. Bu tablo üretim ekonomisinin değil, borç ekonomisinin sonucudur.
-
05.11.2025 17:05
Ahmet Özer; iddianamede benim ihaleye fesat karıştırdığıma dair tek bir eylem, tek bir beyan, isnat ve somut delil yok!
Seçilmiş Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; "Bu düzmece “örgüt üyeliği” dosyasından 14 Temmuz 2025 tarihinde tahliye kararı verilmişti. Ancak buna rağmen özgürlüğüme kavuşamadım."
YAZARLARIMIZ

























