HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 07:33
Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin 19 maddesi kabul edildi son 2 madde bugün TBMM Genel Kurulunda görüşülecek
TBMM Genel Kurulunda, enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 8 maddesi daha 18 Temmuz'da kabul edildi.
-
18.07.2025 08:35
Eğitim İş Sendikası: Boğaziçi Direnişine Mahkeme'den göreve dönüş kararı
Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Eğitim-İş Sendikasından yapılan açıklamada; Boğaziçi Üniversitesinde süren ve laik, eşit, kamusal eğitim taleplerimizle örtüşen mücadelesine desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
-
10.07.2025 11:12
İBB duyurdu: Üsküdar-Sultanbeyli arası 50 dakika olacak; 2026'nın başında açılıyor!
İBB'den yapılan açıklamada: Üsküdar–Ümraniye–Çekmeköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde olan hattın Sultanbeyli etabının tamamlanmasıyla birlikte Üsküdar’dan Sultanbeyli’ye kesintisiz metro ulaşımı sağlanacak.
-
10.07.2025 07:08
78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangını davası 4. günde sanıkların ifadeler ile devam ediyor
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangınına ilişkin, aralarında otelin sahibi ve belediye yetkililerinin de bulunduğu 19'u tutuklu 32 sanığın yargılandığı dava sürüyor.
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
YAZARLARIMIZ

























