HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
07.10.2025 07:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
06.10.2025 08:59
TBMM'de bu hafta trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek
TBMM Genel Kurulu, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak.
-
04.10.2025 16:07
AÖF kayıt yenileme ne zaman? 2025 2026 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Kayıt yenileme ve ders seçimi sonrası sınavlara katılım sağlanıyor. Kayıt yenileme işlemi, Ders seçimi (Ekle-Sil) ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi ile gerçekleşecektir.
-
27.09.2025 21:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
-
19.09.2025 05:48
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan’ın söz ettiği şirket 435,5 milyon TL’lik ihale almış
Çiğdem Toker: Özel Harekat Dairesi Başkan Yardımcısı olarak atanan Veysel Murat Tuğrul hakkında nakit ödeme aldığı, ihaleler için baskıda bulunduğunu belirttiği yemek şirketi, EKAP kayıtlarından derlediğimiz bilgilere göre kamudan yaklaşık 435,5 milyon liralık ihale almış.
YAZARLARIMIZ
























