HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 10:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
11.11.2025 09:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
06.11.2025 11:02
Özgür Özel: Ben Savcılara Ne Dediğimi Biliyorum, Lüksemburg’daki Pisliği Yalanlarla Örtemezsiniz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de konuştu: Daha neler duyacaksınız? Edinilmiş mallar, yüzen gezen mallar duyacaksınız. Hepsini ispatlayacağız. Hangi söylediğimizin arkasında durmadık, hangi söylediğimizin arkası boş çıktı.
-
05.11.2025 09:10
Özgür Özel'den cumhur ittifakı göndermesi: onların arasında çatlak olsa ne olur, su sızsa ne olur, su sızmazsa ne olur? Sızdığında kötülük sızıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Başbakan ve partisinin üçüncü Genel Başkanı Bülent Ecevit’in Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.
-
01.11.2025 10:48
Özgür Özel, Silivri'den seslendi: İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan’ı göstereceğim 1,5 milyon fark atacağız. Hodri meydan!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da, Silivri Cezaevi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda ismi ziyaret etti.
-
31.10.2025 09:05
Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin muhasebesi: Neler yapabilirdik ya da yapabiliriz?
HDP'nın tutuklu Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin kilit kavramı “silah” değil “kardeşlik”tir. Silah, kardeşlik hukukunu örselediği, kanattığı için tabii ki öncelikle silah aradan çıkmalıydı.
YAZARLARIMIZ

























