HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
-
20.01.2026 17:33
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
TBMM'de TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasu ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat'tan itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.
-
19.01.2026 08:25
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Kar yağışına ihtiyacımız var ancak lütfen kış lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkılmasın!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan, kentte etkili olan alan yoğun kar yağışına karşı yürütülen mücadele çalışmalarını koordine etmek ve son durumu yerinden değerlendirmek üzere AKOM'da incelemelerde bulundu.
-
19.01.2026 04:21
İstanbul’da gece saatlerinde etkisini azaltan kar yağışı, sabah 05.00 itibarıyla İstanbul genelinde yeniden kuvvetlendi
AKOM: Afet İşleri, Yol Bakım, İtfaiye, Zabıta, İSKİ, İETT, Metro İstanbul, Şehir Hatları ve ilgili tüm birimlerden oluşan 16 kurum, sahadaki çalışmaları tek merkezden yönetiyor.
-
15.01.2026 11:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
YAZARLARIMIZ
























