HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2026 02:04
Gaziosmanpaşa Belediyesi Davası'nda 1 tahliye kararı çıktı: dava 2 Ekim'e ertelendi
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü soruşturmasından ayrılan Gaziosmanpaşa Belediyesi dosyasında ilk duruşmanın ikinci günü bugün İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nce İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapıldı.
-
11.07.2026 10:02
Ela Rümeysa Cebeci ve Saran hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı
Soruşturma kapsamında spiker Ela Rümeysa Cebeci iki kez gözaltına alındı. İkinci gözaltı işleminin ardından tutuklanan Cebeci'nin, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak birden fazla kez ifade verdiği öğrenildi.
-
08.07.2026 11:12
Ekrem İmamoğlu'nun İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasında kısıtlanmış savunması
Tutuklu yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım, buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor. Adalet Bakanlığı bir çöküş bakanlığıdır. Adalet millete aittir. Ben millete konuşuyorum. Millete yüzümüzü dönelim.
-
08.07.2026 10:09
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 64. oturumu görüldü: Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu
Aranın ardından ara kararını açıklayan mahkeme bir sonraki tutukluluk incelemesinin 6 Ağustos’ta yapılacağını duruşmanın da 17 Ağustos’a ertelenmesine karar verdi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu.
-
07.07.2026 11:06
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 63. oturumu görüldü
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ardından en çok eylemle suçlanan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in dün yarım kalan savunması ve sorgusu yapılacak. Daha sonra avukatları savunma yapacak.
-
07.07.2026 02:36
Akbelen savunucusu Esra Işık'a 44 bin 200 lira para ve 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi
Muğla’nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı çevresindeki acele kamulaştırma kararına ilişkin bilirkişi keşfi sırasında yapılan protesto sonrasında tutuklanan ve 42 gün sonra tahliye edilen Esra Işık’ın yargılandığı davada karar çıktı.
YAZARLARIMIZ

























