HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.12.2025 14:00
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki dinamizmi, kenetlenmeyi, bütünleşmeyi ve milletin bundan duyduğu heyecanı gördü. Morali bozuk!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Silivri’de Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklularla görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
-
03.12.2025 06:45
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
02.12.2025 20:34
CHP'li Gürer: Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Taban fiyat uygulamasına geri dönün. Aracılık sistemini daraltın; raftaki ürünün fiyatı düşer!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Endüstri 5.0’a dünya geçti, biz hâlâ 3,5’tayız. Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Hal yasası 2012’de ‘Devrimdi’, şimdi yenisi geliyor.”
-
25.11.2025 07:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ























