HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.06.2025 13:15
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: Zeytinlikler Geleceğimizdir, Zeytin ağacı yaşamdır. Yaşamı savunmak herkesin görevidir!
ÇYDD; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edilen ve zeytinlik alanların madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifi, doğa ve toplumun ortak geleceği için büyük bir tehdittir.
-
23.06.2025 10:30
Azmi Karamahmutoğlu: Türkiye’nin kıyıları ve plajları kaçak ve kayrılmış işletmelerin işgali altındadır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu: Bu savaşın İran’da yıkıma yol açması, Türkiye için güvenlik risklerinin artması, göç dalgalarının yaşanması ve ekonomik sonuçlar bakımından petrol fiyatlarının anormal oynaması anlamına gelir. Bunların tamamı ülkemiz için tehdit oluşturur.
-
22.06.2025 04:20
İran Dışişleri Bakanı Seyed Abbas Araghchi: ABD, İran'ın barışçıl nükleer tesislerine saldırarak BM Şartı'nı, uluslararası hukuku ve NPT'yi ağır bir şekilde ihlal etmiştir!
İran Dışişleri Bakanı Seyed Abbas Araghchi, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine saldırısı sonrası BM'ye çağrıda bulundu.
-
22.06.2025 01:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
20.06.2025 22:33
Şamil Tayyar'dan bakana; Bir bakanın Yunan adalarında lüks yatla tatil fotoğrafı, çok rahatsız edici!
AKP'li Gazeteci ve eski Milletvekili Şamil Tayyar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un röportaj için lüks yatla Ahmet Hakan ile söyleşi yapmak için Yunan adalarına gitmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
YAZARLARIMIZ

























